DOSTAVA I PLAĆANJE

 

DOSTAVA

Za slanje Ekatrin Katrin proizvoda koristimo usluge Hrvatske pošte.

Cijena poštarine je 25,00 kn. Besplatna dostava za narudžbe iznad 850 kn!

Rok za isporuku je od 2 do 7 radnih dana od dana slanja.

NAČINI PLAĆANJA

Cijene su izražene u kunama i one su konačne (PDV se ne obračunava, budući da poslovni subjekt nije u sustavu PDV-a). Nakon narudžbe odnosno izrade naručenog proizvoda, naručitelju šaljemo predračun s podacima za uplatu. Nakon uplate odnosno poslanog dokaza o uplati, proizvod(e) šaljemo na vašu adresu.

Platiti možete općom uplatnicom ili internet-bankarstvom.

Sve uplate obavljaju se na račun isporučitelja:

Ekatrin Katrin, obrt za dizajn i usluge
vl. Leda Bosnić
Gajeva 9
42 000 Varaždin
OIB 68908471815

IBAN: HR2523400091160414077
SWIFT CODE: PBZGHR2X

REKLAMACIJE I POVRAT

PODNOŠENJE PRIGOVORA POTROŠAČA

Na temelju obveze iz čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača NN 41/44 potrošač može podnijeti pisani prigovor za pruženu uslugu:

-e-mailom na adresu: ekatrinkatrin@yahoo.com
-poštom na adresu: Ekatrin Katrin, obrt za dizajn i usluge, Gajeva, 42 000 Varaždin

Trgovac je dužan odgovoriti u pisanom obliku na prigovor u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

PRAVA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENOG NA DALJINU

Potrošač ima pravo jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da bi potrošač mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora prije isteka roka poslati izjavu elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu te elektronički račun kao dokaz o kupljenom proizvodu.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 dana od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi koju je potrošač odredio proizvod predan.

POVRAT ROBE I NOVCA ILI ZAMJENA ZA DRUGI PROIZVOD

U slučaju raskida ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora i u stanju u kojem je preuzela. Kupac proizvod(e) mora vratiti na adresu obrta najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je upućena odluka o jednostranom raskidu ugovora, u originalnoj ambalaži, te potpuno ispravne i bez oštećenja.

Troškove povrata robe snosi kupac.

Ako je proizvod vraćen neispravan, oštećen ili bez pojedinih dijelova i dokumentacije, smatra se da kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe, te prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Povrat novca koji smo primili od kupca, uključujući i troškove isporuke, bit će vraćen najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili odluku o jednostranom raskidu ugovora. 

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je kupac izvršio uplatu. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam proizvod bude vraćen. 

U slučaju zamjene, kupac na adresu obrta šalje kupljen proizvod koji želi zamijeniti za drugi, o vlastitom trošku.