Kuća magične trave

kuća magične trave

Kuća magične trave hrvatski je proizvođač organske, ekološke kozmetike za njegu lica, tijela i kose, odnosno uzgajivač ljekovitog bilja - prvenstveno melise. Ljekovita svojstva melise (drugi naziv za tu biljku je matičnjak), potaknula su OPG Jakopović na uzgoj te biljke u Paki nedaleko od Novog Marofa.

Blagotvorna svojstva matičnjaka nudili su u početku u obliku čajeva, tinktura i karmelićanske vodice, a s godinama se asortiman proširio na cijelu paletu proizvoda za njegu kože, kose i tijela. Proizvodi su potpuno ekološki, štoviše - organski, pakirani u minimum ambalaže zbog težnje za očuvanjem prirode.

Osim matičnjaka, OPG Jakopović uzgaja i smilje, biljku poznatu po svojim izvrsnim anti-age svojstvima. Sastojak je linija za njegu zrele kože, a njezino pozitivno djelovanje osjetit će i mlađe osobe koje smilje mogu koristiti kao prevenciju bora i sličnih znakova starenja.

Proizvodi Kuće magične trave mogu se kupiti u bio&bio trgovinama širom Hrvatske, a možete ih nabaviti i online putem Kantarionova web-dućana.

U torbici možete nositi Melissinu kremu za ruke, dezodorans, melem odnosno balzam za usnice, a u torbu stane i osvježivač daha! :)

melem smilje
kuća magične trave
kuća magične trave
kuća magične trave

Pratite brend na Facebooku (KMT), a zanimljivosti o biljkama i prirodnim kozmetičkim pripravcima možete pratiti i na blogu Kuća magične trave.